BIVŠI IGRAČ OBA KLUBA: Partizan se plaši Zvezde

derbi-partizan-crvena-zvezda

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i Partizana nema dilemu ko je favorit za trijumf u Humskoj.

Ostalo je još dva dana do praznika fudbala, odnosno 171. večitog derbija! Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaće se u sredu (19.00) u devetom kolu Superlige Srbije na stadionu u Humskoj.

 


„Parni valjak“ derbi dočekuje u dobrom ritmu, posle šest vezanih pobeda u Superligi Srbije, dok je srpski šampion pretrpeo težak poraz od Mančester sitija u Ligi šampiona, a pre toga je poražen i od Čukaričkog.

Pored toga, bukmejkeri više šansi daju crveno-belim, nego crno-belima. Kvota na pobedu Partizana je 3,65, dok je na izabranike Baraka Bahara 2,10.

S prognozama kladionica slaže se i bivši igrač Partizana i Crvene zvezde, Milko Đurovski.

 


– Derbi je posebna utakmica i tu nikada ne možeš da budeš precizan. Gledajući dosadašnje mečeve, rekao bih da je Crvena zvezda blagi favorit. Ponekad imam osećaj kao da se Partizan plaši crveno-belih jer su veći klub, imaju više navijača. Tako je bilo i ranije, a to dodatno utiče na igru „parnog valjka“ – rekao je Đurovski za Republika.rs.

Njega samo brine da će derbi izgubiti svoju draž zbog velikog broja stranaca u timu.

– Zvezda ima mnogo stranih igrača. Takođe i Partizan. Pitanje je koliko oni osećaju tu čar derbija ili je to za njih meč kao meč. Domaći igrači znaju šta predstavlja ova utakmica, a za strance nisam siguran, a njih je sve više – naglasio je Đurovski.

Be the first to comment on "BIVŠI IGRAČ OBA KLUBA: Partizan se plaši Zvezde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*