SPISAK ZA JANG BOJS: Tomane i Ben tu, otpala dvojica!

FOTO: FK Crvena zvezda

Portugalac Tomane u sredu će konačno imati priliku da pokaže zbog čega je doveden na „Marakanu“ budući da je uvršten u spisak od 23 igrača na koje trener Crvene zvezde Vladan Milojević računa za duele protiv Jang Bojsa.

Tomane je propustio prva tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona, prošlog petka je u drugom poluvremenu dobio šansu u drugom poluvremenu protiv Mladosti iz Lučana, ali će do kraja meseca pokazati koliko je isplativa investicija za srpskog šampiona.

Među 23 igrača mesta nije bilo za Milana Jevtovića, koji je promašio jedanaesterac u penal seriji protiv Kopenhagena, a kao ni u prethodnim rundama ni u odlučujućoj neće biti za mladog reprezentativca Srbije Milana Gajića, koji od starta sezone dobija šansu „na kašičicu“.

U spisak je uvršten i do skora standardni desni bek Filip Stojković, koji je ove nedelje propustio duel u Kopenhagenu (razlozi se daju naslutiti).

Ipak, vrlo značajna informacija je ta da Zvezda a ima pravo da naknadno licenrira još jednog igrača 48 sati pred početak prvog meča u Bernu, a to znači da će ukoliko ne dođe jedno od planiranih pojačanja moći da prijave Jevtovića.

Prvi meč između Zvezde i Jang Bojsa na programu je u sredu od 21 u Bernu, dok je revanš u Beogradu nedelju dana kasnije.

Spisak Zvezdinih igrača za Jang Bojs:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković

Odbrana: Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Srđan Babić, Filip Stojković

Vezni red: Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Simić

Napad: Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Tomane, Milan Pavkov, El Fardu Ben

Be the first to comment on "SPISAK ZA JANG BOJS: Tomane i Ben tu, otpala dvojica!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*