ŽESTOK NAPAD CRNOGORSKIH „VIJESTI“: Terzić je čovek koji sa optuženičke klupe vodi Zvezdu na Vučićevo insistiranje!

FOTO: FK Crvena zvezda

Dejan Savićević juče je optužio Zvezdana Terzića da je glavni krivac zato što su Filip Stpjković i Mirko Ivanić odbili da igraju protiv reprezentacije tkzv. Kosova. Legendarni fudbaler Crvene zvezde u svojoj izjavi izrekao je još nekoliko teških reči o prvom operativcu crveno-belih.

Nije se dugo čekalo na Terzićev odgovor, koji je demantovao Savićevićeve navode.

Danas su se oglasile i podgoričke Vijesti koje su posvetile nekoliko redova upravo Terziću. Podgoričani ga u svom tekstu nazivaju „čovekom koji sa optuženičke klupe vodi Zvezdu na Vučićevo insistiranje“.

Oni su se u svom tekstu bavili celim fudbalskim putem Zvezdana Terzića, od predsednikovanja u FSS, preko Interpolove poternice, odlaska iz zemlje, a zatim i povratka u srpski fudbal na čelno mesto u Crvenoj zvezdi. Napominju da je se on prihvatio posla na „Marakani“, iako se protiv njega i dalje vodio krivnični postupak.

Vijesti svoj lament o generalnom direktoru Zvezde završavaju njegovom izjavom za Telegraf.

– Tada mi je rekao: ‘Terza, ne pitam te da li hoćeš ili nećeš, znam da imaš neke dileme. Prosto, Zvezda te zove, znaš’. Ja sam mu rekao: ‘Znaš kako kažu stari ljudi – kad komandant zove, samo kažeš: Gospodaru, zapovjedaj. Nema šta, rekao je Terzić.

Ceo tekst možete pogledati na ovom linku.

 

 

Be the first to comment on "ŽESTOK NAPAD CRNOGORSKIH „VIJESTI“: Terzić je čovek koji sa optuženičke klupe vodi Zvezdu na Vučićevo insistiranje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*