ŽESTOK NAPAD: Mijailović UDARIO na Čovića!

FOTO: KK Partizan

Nakon još jednog gostovanja predsednika Srbije na televiziji, ponovo su se pokrenule priče o poreskim dugovanjima Partizana i Crvene zvezde, pre svega u košarci.

Vučić je istakao da crno-beli moraju da isplate dug od osam miliona evra, a crveno-beli milion.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostujući na TV Prva rekao je da nije tačno da klub sa Malog Kalemegdana duguje toliki novac, već da je poreski dug, kako je naglasio – oko 600.000, 700.000 evra. Nije propustio priliku da potkači Partizan. Na njegove reči reagovao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.


– Predstavnik našeg gradskog rivala, kada rezultatima razočara svoje navijače, krene u rat sa Partizanom. Valjda da bi glumio žrtveno jagnje i pokušao lažima da dobije utakmicu van parketa. Bolje bi bilo je da objasni zvezdašima kako je i zašto slao falsifikovani izveštaj u Evroligu i zašto nije mogao na vreme da registruje najveće pojačenje u istoriji kuba koji predstavlja i time, kako je najavljeno, jednu od najuspešnijih sezona doveo u pitanje. Lično svojom krivicom – kaže Mijailović za Kurir.

On dodaje da će crno-beli uskoro izaći pred javnost sa preciznim podacima.

– To ćemo uraditi narednih dana i reći koliki su bili budžeti prethodne tri sezone, kao i ove i tačno kolika je bila pomoć države, a koliki sopstveni prihodi. Ali ćemo izaći sa tačnim informacijama, a ne sa lažnim eksel tabelama. Takođe molim predstavnike države da izađu sa svojim podacima koliko je ko finansiran od strane države uključujući i ovu sezonu. Siguran sam da je naš gradski rival finansijski više podržan od nas.

Prvi čovek Partizana osvrnuo se i na Čovićeve reči da je porez Crvene zvezde manji od iznosa koji je pomenuo predsednik Vučić.

– Takođe, predstavnik drugog kluba kaže kako predsednik države ne govori istinu o poreskom dugu Crvene zvezde i da u poreskoj upravi sedi neka zla Mira. Stoga molim državu da saopšti koliko tačno KK Crvena zvezda duguje za porez. Mi ćemo izaći sa tačnim iznosom poreskog duga starim više od 20 godina i sa planom za njegovu otplatu. Inače se nadam da će to biti jedini dug koji će naš klub imati na kraju sezone. S obzirom na to da ćemo na kraju ove sezone završiti reprograme i otplatiti stare dugove van poreskog duga koji su bili veći od pet miliona evra. Takođe, KK Partizan je prethodnih godina manje-više redovno izmirivao sve plate igračima i zaposlenima – zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

 


1 Comment on "ŽESTOK NAPAD: Mijailović UDARIO na Čovića!"

  1. Uvek su odgovori Partizana bili mangupski a istina žalosna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*