U ZVEZDI KAO U SEVERNOJ KOREJI: Milojeviću USRED konferencije ZABRANJENO da priča o Vidiću! (VIDEO)

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su savladali Voždovac u gostima sa 6:0.

Posle utakmice dogodio se skandal na konferenciji za medije, u kojoj PR Zvezde nije dozvolila treneru Milošu Milojeviću da odgovori na pitanje novinara.

Jednog od predstavnika medija zanimao je Milojevićev stav o kandidaturi Nemanje Vidića za predsednika FSS, kojeg je struka već podržala. Trener Partizana Gordan Petrić i Aleksandar Stanojević iz daleke Turske stali su uz legendarnog asa.


Ipak, kada je Milojević krenuo da odgovora na pitanje, PR Crvene zvezde mu je zabranila da da odgovor, već je rekla kako se niko iz kluba neće oglašavati po tom pitanju.

Bilo je veoma neprijatno ispratiti ovu situaciju pošto se videlo da je Milojević želeo da odgovori novinaru, ali mu to nije bilo dozvoljeno.

Ovo svakako ne priliči velikom klubu kao što je Crvena zvezda, pogovoto imajući u vidu da je Nemanja Vidić sa velikim uspehom nosio crveno-beli dres, te da je uvek to isticao sa velikim zadovoljstvom.

Pogledajte i sami kako je izgledala ova situacija.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "U ZVEZDI KAO U SEVERNOJ KOREJI: Milojeviću USRED konferencije ZABRANJENO da priča o Vidiću! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*