ŽESTOK ODGOVOR: Terzić OPLEO po Petriću i Partizanu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odgovorio je na reči trenera Partizana Gordana Petrića.

Petrić je imao zanimljivu konferenciju za medije pred meč protiv niškog Radničkog kada je istakao da su Zvezda i Partizan najveći problem srpskog fudbala.

– Ne liči mi na njega. Dugo Petrića znam kao sportistu i džentlmena. Ovo rukovodstvo ga je uvuklo u mulj kojem ne pripada. Nije to njegova retorika. Gordan je nešto lepo što se desilo srpskom fudbalu, umeren je čovek. Ne može u isti koš da stavlja Zvezdu i Partizan. Šest godina dominira i osvaja titule, uspešna je u Evropi, a Partizan je neuspešan. Bez obzira što je Partizanov čovek, ne bi trebalo tako da priča. Što kaže naš narod: krivo sedi, ali pravo besedi – rekao je Zvezdan Terzić za Sportski Žurnal, pa dodao:

 


– Možda je Partizan problem i njima treba alibi pred navijačima, jer su neuspešni. Ne može Zvezda biti problem srpskog fudbala kad se Zvezda rezultatima sa 210. mesta rang liste UEFA popela na 34, odigrala 84 velike utakmice u Evropi, uzela toliko koeficijenta da šampion ide direktno u Ligu šampiona, a drugi u kvalifikacije, klubovima donela da dele 25 miliona evra. Crvena zvezda je nešto najlepše što se dogodilo srpskom fudbalu i ne može da bude problem. Izjava Petrića je neutemeljena, neargumentovana i neprimerena. Ne liči mi na njega.

Na pitanje da prokomentariše „pudlice i lavove“ iz Petrićevog repertoara, Zvezdan Terzić je rekao:

– Nije to njegov rečnik, neko mu je poturio. Razumem potrebu da se opravdaju pred navijačima, jer su neuspešni. Treba im opravdanje i neprijatelj, ali neprimereno je da sportista Gordan Petrić to izgovori.

 


Be the first to comment on "ŽESTOK ODGOVOR: Terzić OPLEO po Petriću i Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*