GAŽENJE KAKVO SE ODAVNO NE PAMTI: Zvezda uništila Budućnost za povratak u Evroligu!

FOTO: KK Crvena zvezda

Smena na tronu ABA lige! Zvezdaponovo u eliti! Košarkaši Crvene zvezde su deklasirali Budućnost rezultatom 97:54, ubedljivom trijumfu je svedočila prepuna dvorana Aleksandar Nikolić.Kasnila je utakmica u „Pioniru“ više od sat vremena dok se nisu stekli uslovi za igru. Podgoričani su istrčali na teren, ali su se zajedno sa stručnim štabom vratili u svlačionici. Na terenu ih je čekao pakao, ali su na kraju morali da se suoče sa vrelom atmosferom u Pioniru i nisu to dobro učinili.

 

U prvim minutima se igralo jako nervozno, nesigurno, negledljivo, dok crveno-beli nisu ušli u svoj ritam, koji su Pogoričani tražili tokom celog meča i nisu ga našli.

Mučila se Zvezda da prelomi dok im se nije dogodio Boriša Simanić. Prvo je Simanić   je napravio sjajnu blokadu nad Erlom Klarkom, pa spektakularno zakucao, za filmske špice.

Zvezda je stigla do plus 17, a mladi košarkaš je stigao do 10 poena za samo četiri minutaBudućnost se ponovo raspala pod pritiskom na gostujućem terenu, bili su potpuno van ritma, crveno beli su napravili seriju od 18-1 u drugom kvartalu.

Posle tog momenta Zvezda je samo uvećavala prednost. Do kraja prvog poluvremena su crveno-beli stigli do plus 26.

A onda se desila rafalna paljba. Svi su bili raspoloženi u crveno-belom taboru. Nemilosrdni su bili Čović, Rivers I Beron. Činilo se da košarkaši Budućnosti žele da se što pre meč završi.

Be the first to comment on "GAŽENJE KAKVO SE ODAVNO NE PAMTI: Zvezda uništila Budućnost za povratak u Evroligu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*