LALATOVIĆ BESAN: Smeta mi što svi govore da Zvezda ima 11 bodova više, a ne devet!

lalatovic-nenad-cukaricki
Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović kaže da njegov tim u dobrom rasploženju i seriji čeka duel sa Mačvom u 14. kolu Superlige Srbije.
– Čeka nas meč u kojem moramo da pokažemo ozbiljnost. S obzirom na naš položaj na tabeli, sve ekipe će u utakmice protiv Radničkog ulaziti maksimalno motivisane i sa željom da nam otkinu bodove. U dobroj smo seriji, do sada imamo samo jedan poraz i to od Crvene zvezde. Drago mi je što smo došli u situaciji da svi žele da pobede Radnički kao da igraju sa Zvezdom“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Kako naglašava, raduje ga što je Radnički trenutno razdvojio Zvezdu i Partizan na tabeli, ali i da zamerava što pojedini mediji gledaju razliku samo između večitih rivala.

– Smeta mi kada se komentariše kako Zvezda ima 11 bodova više od Partizana, a niko ne spominje Radnički. Logično je da se kaže da Zvezda ima devet bodova više od Radničkog, jer smo mi ekipa koja je u ovom trenutku najbliža lideru na tabeli. Svi moraju da shvate da se fudbal u ovoj zemlji ne igra samo u Beogradu, ove sezone se jasan kvalitet vidi u Nišu i zato smatram da ovaj klub treba tretirati prema rezultatima koje ostvaruje.

Za Mačvu kaže da ima kvalitetan tim i kao najveću opasnost izdvaja Nenada Gavrića.

– Mačvu respektujem i trenera Tešovića, ali bodove će morati da potraže na drugom mestu. Ja ne bežim od uloge favorita, zanimaju me samo tri boda i verujem da ćemo ih osvojiti pred našom publikom. Hoćemo da nastavimo da pišemo istoriju. Radnički posle 15 kola nikada nije imao više od 27 bodova, sada već ima 28, ali mi se ovde nećemo zaustaviti – jasan je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Mačve igra se sutra od 16 sati na Čairu.

BETA

Be the first to comment on "LALATOVIĆ BESAN: Smeta mi što svi govore da Zvezda ima 11 bodova više, a ne devet!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*