MILOJEVIĆ PRED BAČKU: Lekar Dejan Purić mi je najbolji drug!

FOTO: FK Crvena zvezda
ener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je Bačka dobra ekipa i da očekuje težak meč u Super ligi Srbije i istakao da mu je lekar Dejan Purić najbolji drug i da zajedno prave strategiju oko igrača na koje može da računa.
– Bačka je dobra ekipa, što je pokazala željom da se nadmeće i kod kuće i u gostima, želi da igra. Ima svoju filozofiju, koja je i pečat trenera Dejana Čelara. Ne bih preterao ako bih rekao da bi Bačka mogla da ima i neki bod više, odnosno da bude bolje plasirana na tabeli. Očekuje nas teška utakmica – rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Zvezde sutra dočekuju ekipu Bačke u utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su prvi na tabeli domaćeg šampionata sa 37 bodova, dok je Bačka na deseta sa 13.

Milojević je kazao da je Marko Marin sanirao povredu i da trenira u punom ritmu, kao i Milan Rodić.

– Ričmond Boaći i dalje ima problem i na njega nećemo moći da računamo u narednim utakmicama, dok Srđan Babić ima manjih zdravstvenih problema. Nekoliko momaka igra u kontinuitetu, pa ćemo možda nekome od njih dati predah. I Branko Jovičić je bio u grupi povređenih, videćemo koliko ćemo i s njim rizikovati“, rekao je Milojević.

– Lekar Dejan Purić mi je najbolji drug za sada i zajedno pravimo strategiju oko igrača na koje možemo da računamo. Moja filozofija je da je njihovo zdravlje uvek na prvom mestu – istakao je trener Zvezde.

Ono što može da raduje Milojevića je povratak Vujadina Savića na teren, jer od duela Lige šampiona u Parizu nije bio na raspolaganju.

– Savić je bio povređen, odigrao je u Šapcu korektno, može bolje, ali je posle dužeg perioda proveo svih 90 minuta na terenu. Kafu radi dobro, iako ne volim o pojedincima, na primer Nemanja Milić je pravi profesionalac, strpljivo čeka priliku i verujem da će biti prostora i za njega.

Milojeviću je meč u Šapcu bio 50. prvenstveni na klupi Crvene zvezde. Njegov učinak do sada je – 44 pobede, pet remija i samo jedan poraz.

– Svaka utakmica na klupi Zvezde je za mene velika čast i velika radost, srećan sam što sam trener velikog kluba koji je zaslužan za sve što sam napravio. Treniram divne momke. Neko sam ko gleda uvek unapred i radujem se svakom sledećem izazovu.

Njegovi izabranici će između dva susreta sa Liverpulom u Ligi šampiona odigrati i tri prvenstvene utakmice, što je pet mečeva u samo dve nedelje.

– Teško je, ali sa druge strane to je naš posao. Navikli smo na to. Dobro je što imamo iskustvo od prošle sezone iz velikih utakmica kada smo imali slične situacije. S napornim ritmom i zgusnutim rasporedom moramo da se nosimo, jednostavno, ukalupljeni smo i guramo dalje – zaključio je Milojević.

Utakmica Zvezda – Bačka igra se sutra od 18.30 na stadionu „Rajko Mitić“.

BETA

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ PRED BAČKU: Lekar Dejan Purić mi je najbolji drug!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*