STRUČNI KOMENTATOR SUĐENjA U SL: Penala za Zvezdu nije bilo, Jovančić se sapleo o svoju nogu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Još jedno kolo Superlige je za nama posle koga su ostale dileme i diskusije oko nekih sudijskih odluka. Ovoga puta je to bilo zbog dosuđenog penala za Crvenu zvezdu na meču protiv Zemuna, kada se Dušan Jovančić našao na zemlji.

Ipak, stručni komentator Arena sport televizije, Igor Radojičić rekao je u „pregledu kola Superlige“, kada je komentarisao sporne situacije sa meča, da nije bilo kontakta i da sudija Srđan Jovanović nije imao osnova da svira penal, jer se Jovančić sapleo o svoju nogu.

– Nažalost po sudiju, ja kontakt ne vidim. Očigledno se fudbaler Zvezde sapleo o svoju nogu. Sudija je očigledno imao svoju dilemu, jer nije odmah svirao penal. Možda je pomislio zbog načina na koji je igrač pao, i zbog toga što to nije igrač koji je sklon simuliranju, ali evidentno je da je igrač zapeo o svoju nogu, što se vidi na snimku – konstatovao je Radojičić.

Zvezda iz dosuđenog penala nije uspela da postigne gol, pošto je Ebisilio pogodio stativu, ali je kasnije golovima Joveljića i Marina stigla do preokreta i pobede od 2:1.

Novosti

Be the first to comment on "STRUČNI KOMENTATOR SUĐENjA U SL: Penala za Zvezdu nije bilo, Jovančić se sapleo o svoju nogu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*