ĐOKOVIĆ: Podloga u Šangaju najbrža ikada, favorizuje servere!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je posle pobede nad Žeremijem Šardijem da je veoma zadovoljan odigranim mečom.

„Šardi je igrao meč prvog kola, ja nisam. Tačnije, nijedan takmičarski duel nisam odigrao od US opena. Bio sam svestan da ima dobar servis i forhend, on je sjajan momak, mnogo puta smo trenirali“, rekao je Novak posle trijumfa nad Francuzem.

„Nisam izgubio od njega nikada, tako da sam imao mentalnu prednost, ali sam morao da realizujem plan, pogotovo u ovim uslovima“, rekao je srpski teniser i nastavio:

„Prilično je brza podloga, tačnije ovo je najbrža podloga u Šangaju od kada igram ovde, a to je nekih deset godina. Dosta favorizuje servere tako da morate da bude koncetrisani. Što se tiče meča, ne mogu da se žalim. Tokom celog meča sve je funkcionisalo veoma dobro“.

Đoković će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Marko Čekinato Hjeon Čung.

„Poslednji put kada sam igrao protiv njih obojica su me pobedili. Mislim da sam sada potpuno drugačiji igrač nego što sam bio u prvih pet, šest meseci. Nadam se da će rezultat na kraju biti drugačiji (u odnosu na prve susrete)“, kazao je Đoković.

B92

Be the first to comment on "ĐOKOVIĆ: Podloga u Šangaju najbrža ikada, favorizuje servere!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*