SRBIN NASTAVIO DA REŠETA U PREMIJER LIGI: Sjajni Aleksandar Mitrović doneo veliki bod Fulamu!

Novim pogotkom srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića Fulam je došao do remija protiv Votforda (1:1) u šestom kolu Premijer lige.

Mitrović se u 78. minutu sjajno izborio za poziciju u petercu „Stršljenova“ i odličnu asistenciju Lusijana Vijeta na još lepši način sproveo u mrežu.

Korpulentni centarfor je postigao peti gol od početka sezone i sa Edenom Azarom deli poziciju najboljeg strelca Premijer lige, a ovo mu je ukupno 17. ligaški pogodak od kada je u februaru debitovao za Fulam – više nego bilo koji igrač u engleskom fudbalu.

Nekadašnji član Partizana, Anderlehta i Njukasla je tada izjednačio rezultat na 1:1, pošto je Votford vodio od drugog minuta pogotkom Andrea Greja.

Grej je iskoristio lepo dodavanje Hjuza koji je ukrao loptu odbrani rivala ispred kaznenog prostora.

Mitar je u finišu susreta imao dve odlične prilike, ali je prvo Ben Foster odbranio njegov pokušaj sa distance, da bi potom udarac glavom nesrećno završio na prečki.

Posle drugog remija u prvenstvu, tim koji vodi Slaviša Jokanović ima pet bodova i nalazi se na 15. mestu na tabeli, dok je Votford malo usporio nakon furioznog starta.

Posle poraza od Mančester junajteda opet nije uzeo potpuni plen i trenutno je četvrti sa 13 bodova.

B92

Be the first to comment on "SRBIN NASTAVIO DA REŠETA U PREMIJER LIGI: Sjajni Aleksandar Mitrović doneo veliki bod Fulamu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*