SJAJNI VEZISTA POTPISAO: Partizan završio VELIKI posao!

FOTO: FK Partizan

Svanuo je lep dan za navijače Partizana.

Miljenik Grobara Bibars Natho produžio je ugovor sa crno-belima do leta 2025. godine.

 


Bivši kapiten reprezentacije Izraela u Humsku 1 stigao je 2019. godine.

Naravno da je za mene važno i da sam uzbuđen što ću ostati kod kuće, u mom klubu – mestu gde se osećam veoma lepo. Nadam se da ću nastaviti da pružam sreću svim navijačima i da ću pomoći klubu i saigračima da uradimo najbolje za naš klub – rekao je Natho.

Natho već neko vreme ima srpski pasoš, a sa porodicom uživa u životu u Beogradu.

– Mnogo puta sam rekao da se ovde osećam zaista dobro. I moja porodica – supruga i deca se takođe osećaju kao kod kuće. Imam taj osećaj od prvog trenutka! Ovo je veoma lep grad za život, ljudi su topli i prijatni i veoma smo srećni što ostajemo.

Govorio je o najlepšim, ali i onim malo manje lepim trenucima koje je doživeo noseći dres srpskog velikana.

– Mislim, na kraju krajeva, kada osetiš derbi – to je najbolji osećaj. Ali kada smo pobedili u derbiju u polufinalu (polufinale Kupa Srbije, 2020. godine – prim.aut.) to je bio zaista veliki trenutak za klub i za igrače. Najgori je kada izgubiš, a kada Partizan izgubi – to je definitivno najgori osećaj. Kada smo bili 4. na kraju sezone, to je za nas bila tragedija i najteži momenat do sada.

Priznaje da još uvek ne zna šta će raditi nakon karijere.

 


– Još uvek ne znam, ali znam da želim da ostanem blizu fudbala. Ne znam tačno čime bih voleo da se bavim nakon igračke karijere, možda u stručnom štabu – pomoćni trener ili trener, možda sportski direktor, ali sve zavisi od situacije i momenta. Mislim da mogu puno da pomognem na mestu na kome budem bio, da mogu mnogo da pružim i nadam se da će se to i ostvariti. Bio bih više nego srećan ako to bude u Partizanu, ali videćemo šta donosi budućnost – rekao je Natho, a potom poslao jasnu poruku svim navijačima Partizana:

– Partizan je najvažniji i klub je veći od bilo koga! Ono što je dobro za klub, to treba svima da nam bude najvažnije. Želim, takođe, da im kažem da sam zahvalan za svu podršku koju pružaju i da su najbolji navijači koje sam sreo. Kada su uz nas, nezaustavljivi smo, a jedan od najlepših osećaja je kada napune naš stadion i bodre nas. Obećavam im da ću dati svakog dana 100% i pokušati da ih učinim srećnim, da im dam mnogo pobeda i, nadam se – titulu!

Be the first to comment on "SJAJNI VEZISTA POTPISAO: Partizan završio VELIKI posao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*