SRCE MU JE CRNO-BELO: Sjajni vezista ne krije, želi u Partizan!

FOTO: Sport Extra

Srpski vezista Luka Stojanović postaće slobodan fudbale nakon što mu na kraju ove godine ističe ugovor sa Čikagom iz MLS lige.

Stojanović je nedavno pratio meč Partizana i Novog Pazara, a u Humskoj je bio i u četvrtak uveče na utakmici protiv Anortozisa.

On se u poslednje vreme sve češće dovodi u vezu sa prelaskom u Partizan, a bivši član mlađih kategorija crno-belih ne isključuje povratak u Humsku 1.

– Ovako iskreno, reći ću da u ovoj situaciji sa slobodnim papirima, ja sam taj koji odlučuje gde bi trebalo da bude odlazak u sledeći klub. Tako da situacija je okej, sigurno da postoji neka mogućnost da se to desi, naravno, ukoliko Partizan tako nešto bude želeo – rekao je Luka Stojanović za „Mondo“.


Priznaje i da je bilo kontakta sa crno-belima.

 Više je bilo onako nešto neformalno. I dalje mislim da i oni imaju zaista bitnu utakmicu danas od koje zavisi cela sezona, uz ovaj mogući prolazak dalje u nokaut fazu. Svi oni su koncentrisani na prvenstvo, na utakmice, takođe imaju i dosta povreda… Mislim da ni njima nije sada vreme da pregovaraju ili traže neke igrače. Ali sigurno da će se i oni aktivirati kada se završi polusezona, tako da imamo vremena i za to.

Luka je veliki navijač Partizana, što ni ne krije.

– Probudi mi svaka utakmica, ne samo neka značajna! Na svaki gol i pobedu reagujem isto. Ne postoji kod navijača Partizana da imam neku najznačajniju utakmicu ili gol. Svaka utakmica mi je takva, to je tako nešto što pokušavam da pokažem i na terenu. Svakom golu sam se radovao i proslavljao vatreno, a pogotovo je to ovde gde sam odrastao i proveo toliko vremena. Ne treba ni da pričam koliko mi znači Partizan.

Stojanović se već jednom vraća u Superligu i to u dres Čukaričkog. Njegov mandat na Brdu bio je najpoznatiji po golu koji je dao Milanu Borjanu sa pola terena.

– Već sam se vratio u Čukarički i bio sam tu dve godine. Mislim da sam uspeo da se pokažem u najboljem svetlu. Na moju žalost, jer sam otišao, navijači nisu imali mogućnost da me vide. Taj neki period adaptacije na srpski fudbal sam proveo u Čukaričkom i to mi je bila jedna od boljih odluka u karijeri. Iz Beograda sam, tu sam odrastao, igrao u Partizanu ceo život, bilo mi je drago da igram u Srbiji da pokažem svoj kvalitet na terenu – zaključio je Stojanović.

 


Be the first to comment on "SRCE MU JE CRNO-BELO: Sjajni vezista ne krije, želi u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*