NE POMAŽE NI MITAR: Kejn srušio prokletstvo, Totenhem pobedio Fulam! (VIDEO)

Fudbaleri Totenhema savladali su Fulam Slaviše Jokanovića sa 3:1 u okviru drugog kola Premijer lige.

Sparsi su poveli golom Lukasa Moure krajem prvog dela, a rezultat je izjednačio srpski napadač Aleksandar Mitrović na startu drugog. Ipak, Pevci su do trijumfa stigli prelepim golom Tripijea iz slobodnog udarca, kao i prvim pogodkom u avgustu mesecu Harija Kejna.

Totenhem je bio daleko bolji rival u prvom poluvremenu. U prvih 20-ak minuta ekipa Fulama se mučila da iznese loptu na protivničku polovinu. Totenhem je konstantno napadao, a najbolju priliku propustio je Lukas Moura. Fulam je kako je meč odmicao bio sve bolji, pa je dva puta ozbiljno zapretio Ljorisu preko Kernija i Sesenjona. I kada se činilo da će se na poluvreme otići bez golova, Lukas Moura postiže prelep pogodak i donosi Totenhemu zasluženo vođstvo.

Jokanović je promenio stil igre u drugom poluvremenu, pa je Fulam bio daleko bolji na početku. To im se ubrzo i isplatilo. Mitrović se sjajno snašao i sa poda glavom savladao Ljorisa i tako doneo izjednačenje svom timu. Vredi napomenuti da je Srbine nekoliko minuta pre gola imao jednu veliku priliku, ali je pogodio stativu. Fulam je nastavio da igra dobar fudbal, a još jednu veliku šansu propušta Mitrović.

https://www.instagram.com/p/BmoAcEiBMYi/

I kao što biva u fudbalu, za to je stigla surova kazna. Tripije je izveo majstorski slobodnjak i vratio Totenhemu prednost, samo nekoliko minuta nakon prečke Harija Kejna. Činilo se da Kejn neće uspeti da sruši to proklestvo meseca avgusta, ali je na kraju ipak uspeo. Lamela je sjajno probio i dodao loptu do najboljeg igrača Sparsa, ovaj je prevario Čejmbersa i preciznim udarcem savladao Fabrija. Do kraja utakmice Poketinov tim je propustio nekoliko dobirh šansi, pa je ostalo 3:1.

Posle dva odigrana kola Totenhem ima dve pobede, a Fulam dva poraza. Ipak, ukoliko momci Slaviše Jokanovića budu nastavili sa ovakvim igrama, pobede će ubrzo stići.

Be the first to comment on "NE POMAŽE NI MITAR: Kejn srušio prokletstvo, Totenhem pobedio Fulam! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*