INZAGI: Sergejev ostanak je naše najveće pojačanje!

Celo leto je trajala priča oko odlaska Sergeja Milinković-Savića iz Lacija, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Sinoć je završen prelazni rok u Italiji, tako da će srpski reprezentativac nastaviti da nosi dres Rimljana, što je najviše usrećilo trenera Simonea Inzagija.

– Ostanak Sergeja je najveće pojačanje za nas – istakao je Inzagi, čiji je tim večeras gostuje Napoliju u prvom kolu Serije A. – Znam da je klub imao dobre ponude za njega, ali je sada sve to prošlo.

U finišu letnje pijace, mediji su pominjali da je Milinković-Savić na korak do pozajmice Milanu, međutim posao nije obavljen. Pre toga su ga povezivali sa Juventusom, čiji su rukovodioci odustali od transfera zbog previsoke cene.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito je više puta isticao da neće pustiti Sergeja za manje od 100 miliona, i po svemu sudeći nije niko bio spreman da izdvoji toliki novac. Ovog leta, „stotka“ je samo probijena u slučaju transfera Kristijana Ronalda, zvanično najboljeg fudbalera sveta, koga je Juventus platio Realu 117 miliona evra.

Zasad, srpski rekorder po visini obeštećenja je ostao Nemanja Matić, koji je 2017. iz Čelsija otišao u Mančester junajted za 44,7 miliona evra.

Novosti

Be the first to comment on "INZAGI: Sergejev ostanak je naše najveće pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*