DANCI PRETE PARTIZANU: Daćemo dva gola u Beogradu i prolazimo dalje!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana uspeli su da u Nordsjelandu postignu dva pogotka i pobede domaćina (2:1), obezbedivši tako dobre „zalihe“ pred revanš na svom stadionu.

Međutim, njihovi protivnici i dalje čvrsto veruju da u Beogradu mogu da naprave senzaciju i plasiraju se u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope preko crno-belih.

Matijas Rasmusen istakao je za klupski sajt Nordsjelanda da njegov tim ohrabruje poslednjih 20 minuta igre u prvoj utakmici, kada su Danci pošteno namučili odbranu Partizana.

– Uneli smo mnogo energije u poslednji deo meča i šteta je što nismo došli do izjednačenja. Drago mi je što sam postigao gol, ali mi je krivo što nismo dali više, jer smo imali šansi. Stvorili smo mnogo prilika i to je ono što me hrabri pred revanš. Siguran sam da možemo da postignemo dva gola u Beogradu i da prođemo dalje.

I njegov saigrač Magnus Kofod Andersen deli isto mišljenje.

– Nije dobar rezultat, ali se ne predajemo. Imali smo više šansi od Partizana, ali oni su bili efikasniji. Igra iz drugog poluvremena je recept kako možemo do pobede i do prolaze dalje u Beogradu – istakao je Andersen.

Novosti

Be the first to comment on "DANCI PRETE PARTIZANU: Daćemo dva gola u Beogradu i prolazimo dalje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*