PRETE CRVENOJ ZVEZDI: Pjunik došao u Beograd po pobedu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Pjunika Egiše Melikjan kaže da i najjači evropski timovi imaju mane.

Jermenski prvak gostuje Crvenoj zvezdi u sredu od 20.45 u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Uoči utakmice održana je konferencija za medije na kojoj je govorio Melikjan, koji je 2006. sa reprezentacijom Jermenije, tada kao igrač, doživeo poraz na ovom stadionu (0:3).


„Potrebna nam je pobeda i za to nam nije potrebna motivacija u vidu podsetnika šta se desilo pre 16 godina. Važno je da ostvarimo dobar rezultat. Crvena zvezda je jak tim, a u fudbalu se dešava da slabiji tim pobedi najjači“, rekao je Melikjan.

Pjunik će pokušati da iznenadi Zvezdu, baš kao što je to uradio protiv Kluža i Didelanža.

„Čak i najjači timovi imaju mane. Ne postoje savršeni timovi. Ne znam koliko će naš plan na terenu funkcionisati, ali definitivno znamo šta treba da se uradi. Veoma poštujemo Crvenu zvezdu jer je to veliki klub. Ima mnogo kvalitetnih igrača, koji odlično sarađuju. Pored toga, jaki su i individualno. Imamo plan i samopouzdanje da možemo da pokažemo pravu igru i iznenadimo protivnika“, dodao je Melikjan i još poručio:

„Koncept straha je veoma loša stvar u životu, posebno u sportu. Moj tim i ja nemamo straha. Ne radi se samo o pobedama. Možemo da prihvatimo poraz, ali moramo da zadržimo onaj mentalitet da ćemo se boriti do kraja.“

 


Be the first to comment on "PRETE CRVENOJ ZVEZDI: Pjunik došao u Beograd po pobedu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*