MELEG SE VRATIO NA MESTO USPEHA: Vezuju me lepa sećanja na ovaj grad, siguran sam da ćemo doći do pobede!

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Meleg posle tačno pet godina vratio se u litvanski Marijampolj, mesto gde je sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao prvak Evrope.

Upravo zbog sjajnih sećanja, odnosno pobede u finalu nad Francuskom 1:0 (u poslednjih 25 minuta ušao umesto strelca gola Andrije Lukovića), Meleg veruje da će mu se posrećiti i u revanš meču protiv Suduve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Vezuju me lepa sećanja za taj grad, osvojili smo EP. Sutra će biti tačno pet godina otkad smo postali prvaci, a sa Zvezdom ću igrati na istom stadionu. Siguran sam da ću baš na tom terenu doći do nove pobede“, rekao je Meleg novinarima pred duel u Litvaniji.

Kreativni vezista, ipak, ne očekuje lak posao, iako Zvezda iz Beograda nosi velikih 3:0.

„Pobedili smo 3:0, ali nas ne očekuje nimalo laka utakmica. Suduva je pokazala protiv APOEL-a u prvih 20 minuta da može da postigne tri gola. Maksimalno smo fokusirani, to trener Milojević očekuje od nas, razmišljamo samo o ovoj utamici“.

Za litvanski tim kaže da je fižički dobro pripremljen.

„Mogu mnogo da trce, ali mi smo ih natrčali i bili mnogo bolji na terenu. To je jedan od glavnih faktora“.

Bivši kapiten Vojvodine, kao i član Ajaksa i Kajzerija, dodaje da još uvek nije na najvišem nivou snage.

„Nisam dugo igrao, svaka utakmica mi mnogo znači, nisam spreman 100 odsto, što se vidi na terenu. Ali dobijam šansu iz utamice u utakmicu“, zaključio je Meleg.

Utakmica između Suduve i Crvene zvezde igra se sutra od 19.30 sati.

Tanjug

Be the first to comment on "MELEG SE VRATIO NA MESTO USPEHA: Vezuju me lepa sećanja na ovaj grad, siguran sam da ćemo doći do pobede!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*