ŽESTOK ODGOVOR: Vuletić odbrusio Antiću!

Vladimir Vuletić

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić kazao je danas da izjava trenera Dinama Dragana Antića posle utakmice dva kluba deluje „groteskno i nepojamno“.

„Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici“, naveo je Vuletić u izjavi dostavljenoj medijima.

Partizan je u nedelju u Surdulici pobedio Dinamo iz Vranja sa 1:0, u drugom kolu Super lige Srbije.

Antić je posle toga između ostalog rekao da nije zadovoljan zbog toga što Partizan mora da igra sa 14 igrača, aludirajući na trojicu sudija.

„Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS„, kazao je Vuletić.

„Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama“, dodao je.

Vuletić je naveo da mora da reaguje član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Dragiša Binić.

„Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti“, rekao je Vuletić.

„Tako će se ponajbolje dokazati da ‘u Vranje nema laganje'“, zaključeno je u njegovoj izjavi.

BETA

Be the first to comment on "ŽESTOK ODGOVOR: Vuletić odbrusio Antiću!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*