ŽESTOK ODGOVOR: Nedović ODBRUSIO Lesoru!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 76:73 u meču 12. kola Evrolige i tako zabeležili trijumf u prvom srpskom derbiju u istoriji Evrolige.

Heroj crveno-belih je bio Nemanja Nedović, koji je na dve sekunde do kraja pogodio trojku iz ćoška, posle dodavanja Luke Vildoze, čime je utišao prepunu „Arenu“.

Šta da kazem. Mislim da je ovo najbolji osećaj ikad, borili smo se u ovakvoj atmosferi, to je sjajno. Nisam pogodio nijedan šut na utakmici, ali sam bio siguran 100% da ću dati poslednji . Velika pobeda za nas – izjavio je Nedović neposredno posle pobede za „Sport klub“.

 


Ovo je inače bila jedina trojka srpskog rerpezentativca na celom meču, pošto je pre toga promašio čak šest šuteva za tri poena.

On je takođe pecnuo i Matijasa Lesora, koji je posle pobede nad ekipom Budućnosti rekao da je to bilo samo predjelo, a da je ovo danas glavno jelo.

– Čuo sam da smo glavno jelo danas. Znate, nismo bili ukusni, to je sigurno. Verovali smo da ako ostanemo blizu u utakmici do poslednje četvrtine, imaćemo šansu za pobedu. Luka je odigrao sjano, dva velika šuta i asistencija na kraju, stvarno velika pobeda – zaključio je Nedović.

 


Be the first to comment on "ŽESTOK ODGOVOR: Nedović ODBRUSIO Lesoru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*