POKER NA MARAKANI: Zvezda pregazila Spartak, Joveljić dominirao!

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa pobedama u Superligi Srbije, iako su u prošlom kolu matematički obezbedili titulu.

‘Crveno-beli’ su ubedljivo savladali subotički Spartak sa 4:0, ali nisu mogli da na pravi način proslave trofej jer su tribine stadiona ‘Rajko Mitić’ bile prazne zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije.

Zvezda je igrala bez prisustva navijača zbog nereda na ‘večitom derbiju’, pa će sa njima organizovati slavlje nakon poslednjeg kola i susreta sa Voždovcem.

Duel na našem najvećem stadionu nije imao nikakvu rezultatsku neizvesnost – Nemanja Radonjić je otvorio goleadu već u šestom minutu, da bi Dejan Joveljić u 35. stigao do prvog pogotka u seniorskoj konkurenciji.

Njemu su saigrači dozvolili da izvede penal koji realno nije postojao, pre nego što je Ben overio trijumf svoje ekipe i pre odlaska na odmor.

Drugo poluvreme bilo je samo formalnost za novog šampiona, što je Joveljić iskoristio da se drugi put upiše u listu strelaca.

Izabranici Dejana Milojevića sada imaju 54 boda, 14 više od drugoplasiranog Partizana, dok je Spartak ostao na trećoj poziciji sa 34 boda.

Ranije tokom dana ‘crno-beli’ su remizirali 2:2 sa kruševačkim Napretkom, Čukarički je rezultatom 2:1 pobedio Voždovac, a Radnički demolirao Vojvodinu – 5:0.

B92

Be the first to comment on "POKER NA MARAKANI: Zvezda pregazila Spartak, Joveljić dominirao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*