ALIMPIJEVIĆ: Ne smemo više da pravimo greške u pristupu!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegova ekipa u nastavku Superlige Srbije ne sme da pravi greške u pristupu utakmicama ako želi da osvoji titulu prvaka države.

– Mi greške u pristupu birajući protivnika više ne smemo da pravimo i kroz analize svega što se desilo moramo mnogo bolje u nastavku lige, kako bismo osvojili titulu prvaka države – rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Crveno-beli danas dočekuju Zlatibor iz Čajetine u utakmici četvrtog kola Grupe A Superlige Srbije.

– Kao jedan od najorganizovanijih i najstabilnijih klubova u KLS-u ove godine, ekipa Zlatibora iz Čajetine, sasvim zasluženo se našla u Superligi. Ovaj tim je sastavljen od iskusnih igrača koji dugo igraju ovaj nivo takmičenja – kazao je Alimpijević.

Zvezda je u prošlom kolu izgubila od čačanskog Borca i trenutno ima dve pobede i jedan poraz, dok je Zlatibor ima skor 1/2.

– Utakmice poput one u Čačku ne smeju da nam se ponove. Moramo na prvom mestu koncentrisanije i energičnije da ulazimo u utakmice i da držimo nivo tokom celog meča – zaključio je kapiten Zvezde Branko Lazić i složio se s trenerom da je Zlatibor zasluženo u Superligi Srbije.

Utakmica se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ od 19.00.

BETA

Be the first to comment on "ALIMPIJEVIĆ: Ne smemo više da pravimo greške u pristupu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*