ZAPUŠIO USTA KRITIČARIMA: Pogledajte šta je Troicki rekao o povratku Novaka Đokovića!

Srpski teniser Viktor Troicki kaže da se od Novaka Đokovića ne može odmah očekivati da bude na vrhunskom nivou, ali da će se sigurno vratiti gde mu je mesto.

Troicki je istakao da Đoković izgleda mnogo bolje nego pre nekoliko meseci i da je samo pitanje trenutka kada će početi da pobeđuje u serijama.

„Polako, ali sigurno, mislim da se vraća. Nije još to to, ali ne može ni da bude. Teško je da odmah bude stari Nole koji je razbijao, ali osećam kod njega da želi. Nije bilo dobro u Barseloni, ali u Monte Karlu jeste dosta bolje“, rekao je Troicki.

Novak je u međuvremenu vratio trenera Marjana Vajdu, kao i kondicionog trenera Gebharta Fila Griča.

„Sa njima je imao najviše uspeha i, kada su oni tu, ima najviše samopouzdanja, a to mu je trenutno neophodno“.

U međuvremenu, i Viktor se muči sa formom.

„Taj plasman je činjenica i nisam zadovoljan time, ali polako krećem da se vraćam. Rezultatski još ne, ali se dešavalo mnogim igračima – padovi u karijeri tokom kojih ne pronalaze rešenja u trenutku. To se i meni dešava, ali osećam zadovoljstvo na terenu, iako gubim mečeve. Osećam da se vraćam i verujem da ću uskoro biti onaj pravi Viktor – borac koji želi da pobeđuje i daje maksimum za trijumf. Najvažnije da uživam na terenu i u tenisu, jasno je da u poslednjem periodu nije išlo. Dosta sam razmišljao šta i kako, napravio male promene i mislim da će krenuti nabolje“.

Pad na 71. mesto rezultat je problema koji su ga pratili od početka 2018. godine.

„Imao sam problema sa reketom, ali ne bih o tome da pričam. Sada je sve rešeno“.

Za kraj, otkrio je plan za sledećih nekoliko nedelja.

„Igram prvo u Istanbulu, potom kvalifikacije za Rim i Madrid, posle čega ide Rolan Garos. Nakon toga idu turniri na travi, ali sam sada u Evropi i nadam se boljim rezultatima“, zaključio je Troicki.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

B92

Be the first to comment on "ZAPUŠIO USTA KRITIČARIMA: Pogledajte šta je Troicki rekao o povratku Novaka Đokovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*