BIVŠI SELEKTOR BEZ DLAKE NA JEZIKU: Obradović žestoko kritikovao izbore i odluke Novaka Đokovića!

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović smatra da zna zbog čega je Novak Đoković već neko vreme u velikom padu forme.

Obradović kaže da je Novak od 2016. godine okružen pogrešnim ljudima.

– Ranije smo u dogovorima oko izbora trenera i planova u karijeri učestvovali Srđan Đoković, Nikola Pilić i ja. To je prestalo malo pre nego što sam otišao iz Dejvis kup reprezentacije, pre jedno dve godine. Napravio je grešku što se odrekao ljudi uz koje je pobeđivao. Tu mislim na nas, ali i na Vajdu, Miljana Amanovića i Gebharda Fila Griča. Ja sam uz Novaka bio i dok ga je trenirala pokojna Jelena Genčić, kaže Bogdan Obradović za Informer.

On kao veliku Novakovu grešku smatra i saradnju sa Andreem Agasijem.

– Šta je Agasi mogao da nauči Novaka? Andre jeste legenda, ali do trenutka kada su počeli da sarađuju, Nole ga je odavno pretekao po rezultatima. Pa ko je taj Žarko Ilić Damar, nekakav reiki učitelj što gleda u kanjon sa njim? Ja sam tog Ilića povezao sa Novakom, jer je želeo da donira novac za fondaciju. Doduše, nismo se upoznali, ali se jesmo dopisivali. Novak je pravoslavac, ne može da prihvati reiki energiju. O Pepeu Imazu neću ni da pričam, rekao je Obradović.

Potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije savetuje Đokovića da se vrati ljudima koji mu žele dobro i mogu da mu pomognu.

– Nismo se čuli. Ipak je on 20 godina mlađi od mene, pa ako ga zanima kako sam, ima moj broj. Želim mu sve najbolje, ali ako i on to želi, mora da se vrati ljudima koji mogu da mu pomognu- zaključio je Obradović.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

Be the first to comment on "BIVŠI SELEKTOR BEZ DLAKE NA JEZIKU: Obradović žestoko kritikovao izbore i odluke Novaka Đokovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*