KRALJ ŽESTOKO ODGOVORIO FILIPOVIĆU: Sportski direktor Partizana bez dlake na jeziku!

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj, oglasio se nakon obraćanja Dejana Filipovića javnosti.

Predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije govorio je o spornim situacijama sa utakmice TSC – Partizan, koja je podigla puno prašine.

 


On je u svom izlaganju poručio da je sudija Milan Mitić sa svojim timom imao loš dan, da je bilo grešaka na štetu oba tima, ali da nije postojala tendencija da se ošteti bilo koja ekipa.

Kralj nije zadovoljan obraćanjem Filipovića.

„Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Posle svega izrečenog, po principu “verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli. Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uveren da je sve bilo u redu“, rekao je Kralj za „Telegraf“.

On je potom pozvao navijače da u velikom broju podrže Igora Duljaja i njegove igrače.

 


„Verujem da su navijači sve shvatili i iz ovog izlaganja i pozivam ih da u što većem broju dođu na stadion, da pruže podršku fudbalerima i treneru Igoru Duljaju, koji pošteno rade svoj posao i pomognu u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane. Stalno mi je od subote, jer sam dete kluba, napameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: “Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo”. Partizan je i te kako naša sportska svetinja koju moramo da odbranimo od Filipovića i njemu sličnih. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sledeće mečeve, da budu vetar u leđa timu, ali i poslednji njihov bedem“, zaključio je sportski direktor Partizana.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "KRALJ ŽESTOKO ODGOVORIO FILIPOVIĆU: Sportski direktor Partizana bez dlake na jeziku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*