BRAZILCI, JEL VAM KLECAJU KOLENA? Neverovatni Aleksandar Mitrović ponovo postigao dva gola i doneo pobedu Fulamu! (VIDEO)

Aleksandar Mitrović i Slaviša Jokanović nastavljaju surovu dominaciju engleskim Čempionšipom.

Fulam je na teškom gostovanju savladao Preston sa 2:1, a ponovo je dvostruki strelac bio neverovatni Mitrović.

Posle zatišja u prvom poluvremenu u kojem nije bilo golova, sačekalo nas je spektakularno drugo poluvreme.

Mitrogol je doveo londonski tim u vođstvo u 69. minutu. Sajrus Kristi je sjajno centrirao, a srpski napadač je zakucao loptu u mrežu domaćeg tima. Ipak, Preston ubrzo stiže do izjednačenja. Gol je u 75. minutu postigao Megvajer.

Činilo se da pobednika na ovom meču neće biti, ali je onda u samoj završnici ponovo na scenu stupio Mitrović. Igrao se 92. minut kada je napadač naše reprezentacije postigao drugi gol na meču i glavom postavio konačnih 2:1.

Fulam je upisao treću pobedu u nizu i sada se nalazi na trećoj poziciji, pa ka do kraja očekuje velika borba sa Aston Vilom i Kardifom u borbi za drugo mesto.

Mitrović je sa ova dva gola stigao već do brojke od sedam golova u dresu Fulama, a ovo je bio i peti uzastopni meč na kojem je bio strelac. Ovo mnogo raduje pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, a nadamo se da Brazilcima i ostalim rivalima u našoj grupi nimalo nije prijatno da gledaju teror Aleksandra Mitrovića.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

https://twitter.com/WalleFilip/status/972516421963042818

https://twitter.com/joenkanuno/status/972511478145277952

Be the first to comment on "BRAZILCI, JEL VAM KLECAJU KOLENA? Neverovatni Aleksandar Mitrović ponovo postigao dva gola i doneo pobedu Fulamu! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*