SJAJNE VESTI: Novak igra na Indijan Velsu, a evo ko su mu rivali na putu ka tituli! (FOTO)

Novak Đoković po svemu sudeći će nastupiti na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, nešto više od mesec dana nakon operacije lakta.

Srpski teniser je odradio trening u utorak i našao se u glavnom žrebu kao deseti nosilac. On će biti slobodan u prvom kolu, dok u drugom igra sa kvalifikantom.

Već u trećem kolu Đoković bi mogao da igra protiv Nišikorija, dok bi ga u eventualnom meču osmine finala čekao Huan Martin del Potro.

Nole je odradio trening sa Filipom Krajinovićem na terenima Indijan Velsa. Podsetimo, Đoković je pet puta osvajao ovaj Masters.

Potencijalni protivnik srpskog tenisera u četvrtfinalu je Marin Čilić dok bi ga u polufinalu očekivao Aleksandar Zverev.

Sa najboljim teniserom sveta Rodžerom Federerom ne može da se sastane pre finalnog meča.

Rival Švajcarca u trećoj rundi mogao bi da bude naš Filip Krajinović.

Filip je takođe slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom očekuje pobednik duela između Beneo Pera i kvalifikanta.

U Indijan Velsu će nastupiti i Viktor Troicki, a kreće od Mađara Martona Fučoviča koji je bio jedno od najprijatnijih iznenađenja na Australijan openu. Ukoliko uspešno prebrodi prvo kolo, Troickog u drugom čeka komšijski derbi sa Marinom Čilićem.

Na turniru u Indijan Velsu učestvuje i Laslo Đere koji na startu igra sa kvalifikantom, a u drugom kolu ga čeka iskusni Filip Kolšrajber. Ukoliko i Viktor i Laslo prođu drugu rundu u trećoj nas očekuje srpski derbi.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

 

1 Comment on "SJAJNE VESTI: Novak igra na Indijan Velsu, a evo ko su mu rivali na putu ka tituli! (FOTO)"

  1. Go Novak. Can’t wait to see you back on court. Good luck to you and ALL Serbians girls and boys.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*