SRPSKI URAGAN POGODIO OSTRVO: Mitrović sa dva gola vodio Fulam do nove pobede, prvenac Grujića u važnom trijumfu Kardifa! (VIDEO)

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Marko Grujić imali su sjajno veče u 36. kolu Čempionšipa.

Mitrović je bio strelac dva gola u važnoj pobedi Fulama nad Šefild Junajtedom od 3:0.

Napadač naše reprezentacije oba pogodka postigao je u prvom poluvremenu čime je timu Slaviše Jokanovića širom otvorio vrata trijumfa. Vredi napomenuti da je bivši igrač Partizana imao sjajnu priliku da postigne i het-trik, ali je njegov udarac završio malo preko gola gostujućeg tima u završnici prvih 45 minuta.. Konačnih 3:o postavio je Kerni u 61. minutu. Do kraja utakmice Mitrović je zaradio i žuti karton pre nego što ga je u 87. minutu zamenio Fonte.

Ovo je bio osmi trijumf Fulama u poslednjih deset mečeva u Čempionšipu. Ekipa Slaviše Jokanovića je posle serije neverovatnih rezultata zacementirana na četvrtoj poziciji sa 65 osvojenih bodova, pa će do kraja šampionata pokušati da se umeša u borbu za drugo mesto sa Kardifom i Aston Vilom.

Pored Mitrovića svoje veče imao je i Marko Grujić. Fudbaler Liverpula na pozajmici u Kardifu postigao je svoj prvi gol u dresu velškog kluba u pobedi od 2:1 nad Barnslijem.

Domaćin je u vođstvo došao u 31. minutu golom Patersona, a u 47. na 2:0 je povisio Grujić prelepim golom sa 20-ak metara. Nedugo zatim menadžer Nil Vornok zamenio je srpskog fudbalera, a do kraja utakmice Barnsli je preko Mekbrnija smanjio na 2:1. Kardif je nastavio sa dobrim partijama i trenutno se nalazi na drugom mestu, koje vodi direktno u Premijer ligu.

Sjajne partije dva naša reprezentativca mnogo raduju, pogotovo imajući u vidu da je ovo godina Svetskog prvenstva.

Be the first to comment on "SRPSKI URAGAN POGODIO OSTRVO: Mitrović sa dva gola vodio Fulam do nove pobede, prvenac Grujića u važnom trijumfu Kardifa! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*