LŠ: Totenhem ili Juve, Siti odrađuje posao protiv Bazela!

Totenhem Hotspur dočekaće Juventus u revanšu osmine finala Lige šampiona, ohrabreni rezultatom iz prve utakmice u kojoj je bilo 2:2 u Torinu.

Juve je u prvom duelu imao dva gola prednosti i bio blizu da već tada reši pitanje prolaza, ali su Hari Kejn i Kristijan Eriksen doneli svom timu izjednačenje i veliku nadu pred revanš.

Arbitar će biti Šimon Marćinijak iz Poljske, pomagaće mu Pavel Sokolnicki i Tomaš Listkijevič, dodane će biti Pavel Račkovski i Tomaš Musijal, a četvrti arbitar Radoslav Sjejka.

Kvota da će Totenhem slaviti protiv Juventusa je 2,25, na iks 3,30, a na Staru damu 3,25. Pogledajte sve MOZZART kvote za neizvestan meč u Londonu.

Mančester Siti imaće lak zadatak u Engleskoj protiv Bazela, koga je u prvoj utakmici u Švajcarskoj ubedljivo pobedio rezultatom 4:0.

Siti ne bi trebalo da ima problema kada se u obzir uzme i to da je ove sezone neporažen na svom stadionu.

Utakmicu u Mančesteru sudiće Pavel Kralovec iz Češke, pomagaće mu Roman Sliško i Ivo Nadvornik, dodatne sudije biće Petr Ardeleanu i Karel Krubes, a četvrti arbitar Jirži Molaček.

Nema čemu Bazel da se nada u Engleskoj posle 0:4 u Švajcarskoj. Kvota da će na ovom meču pasti četiri ili više golova je 1,97. Pogledajte sve MOZZART kvote za duel u Mančesteru.

Kvota da će Siti osvojiti Ligu šampiona trenutno je 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona.

Oba duela će se igrati u sredu u 20.45.

Sve utakmice u utorak i sredu u Ligi šampiona će početi minutom ćutanja povodom smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija.

BETA

Be the first to comment on "LŠ: Totenhem ili Juve, Siti odrađuje posao protiv Bazela!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*