ALVES O SMRTI ASTORIJA: A to što hiljade dece umire od gladi?

Dani Alves, desni bek reprezentacije Brazila i Pari Sen Žermena, prokomentarisao je smrt kapitena Fiorentine Davida Astorija i izazvao oštre reakcije navijača.

„U svetu od gladi umire dnevno na hiljade dece. I oni su isto važni, ali ne dobiju ni približnu količinu pažnje Svi ćemo umreti pre ili kasnije jer smo prolazni. Svi smo tužni, ali nam nije sigurno kao njegovoj porodici“, rekao je Alves.

Kapiten tima iz Firence pronađen je u nedelju ujutru mrtav u hotelu u Udinama, gde je njegova ekipa bila smeštena pred okršaj Serije A sa istoimenim domaćinom. Imao je 31 godinu, a razlog smrti najverovatnije jeste prestanak rada srca.

Nismo potreseni kao oni jer ga nismo znali toliko dobro, zaista mi je žao njegove porodice. David se odužio ovom haotičnom svetu u kome živimo i siguran sam da je sada na nekom boljem mestu„, dodao je Brazilac.

Navijačima širom sveta nije se svidela njegova izjava, iako su načelno saglasni sa delom u kome govori o deci, smatrajući da nije umesno ni ljudski na taj način komentarisati nečiju tragičnu smrt.

B92

Be the first to comment on "ALVES O SMRTI ASTORIJA: A to što hiljade dece umire od gladi?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*