MURINjO MATIĆU: Nadam se da ti nisi igrač utakmice!

Nemanja Matić još jednom je junak Mančester Junajteda, ali na drugačiji način nego što to obično čini – fenomenalnim golom u prvom minutu nadoknade vremena.

Junajted je gubio 2:0 od 48. minutu na gostovanju Kristal Palasu, ali je onda pogocima Krista Smolinga, Romelua Lukaku i našeg reprezentativca stigao do spektakularnog preokreta (3:2).

Ovo je bio moj prvi pogodak u dresu Mančester Junajteda, iako znam da to nije moj posao – nekada moram i ja da postignem gol. Zaista nije važno što sam ja bio strelac, najvažnije je da smo preokrenuli i upisali tri boda„, rekao je Matić, da bi ga potom prekinuo njegov menadžer Žoze Murinjo karakterističnom opaskom:

Nadam se da ti nisi igrač utakmice…„, dobacio je Žoze, „Nisam, nisam…„, odgovorio je Nemanja uz osmeh dok se pozdravljao s Portugalcem.

Bilo nam je izuzetno teško da se vratimo pošto smo primili drugi gol. Ipak, pokazali smo karakter i uradili tačno ono što je menadžer želeo od nas. Ključan je bio i govor koji nam je održao u poluvremenu. Primetno je da napredujemo, ali isto tako je jasno da moramo bolje jer smo izgubili dosta bodova na ‘malim’ utakmicama. Imamo kvalitet, ali moramo i da budemo iskreni pre sebi i shvatimo da moramo da pružamo više„, zaključio je Nemanja.

Zanimljivo je da je gospodin ‘Posebni’ za igrača meča izabrao Krisa Smolinga.

B92

Be the first to comment on "MURINjO MATIĆU: Nadam se da ti nisi igrač utakmice!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*