SUDIJSKI KRIMINAL U HUMSKOJ: Partizan zaslužio pobedu, ali su mu je grčki arbitri ukrali!

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 sa Viktorijom iz Plzena u prvom meču 1/16 finala LE.

Crno-beli su poveli golom Tavambe u 58. minutu, a važan remi Česima je doneo Reznik u 81. minutu posle čiste ofsajd situacije u šesnaestercu Partizana.

Šampion Srbije će delom i zbog loših odluka sudija morati da juri rezultat na revanšu, ali i dalje ima aktivan rezultat pred duel u Češkoj, koji je na programu za sedam dana.

Partizan je tkom celog meča bio bolji rival na terenu. Srpski šampion je u prvom poluvremenu propustio nekoliko dobrih šansi, od kojih je najbolja bila Sumina. Gvinejcu je šut iz izgledne situacije odbranio golman gostiju.

Ekipa Viktorije više je bila okrenuta odbrani svog gola, pa su u prvih 45 minuta imali samo nekoliko bezopasnih pokušaja.

Ništa se nije menjalo ni u nastavku. Partizan je bio dosta bolji, i u 58. minutu posle nekoliko opasnih napada crno-beli dolaze do vođstva. Posle sjajne akcije Vulićević je prelepo centrirao, a Tavamba se sam poklonio i ubacio loptu u mrežu.

Nastavili su domaći da stvaraju šanse. Tošić i Janković su propustili dve dobre šanse. Ipak, u 81. minutu sramotna sudijska postava iz Grčke previdela je čistu ofsaj poziciju Viktorije. Krmenčik, koji je bio metar iza poslednjeg igrača odbrane, vratio je glavom do Ržeznika koji takođe glavom pogađa donji desni ugao – 1:1.

Do kraja utakmice Partizan se branio, ali i ostao sa igračem manje pošto je Mitrović zaradio drugi žuti karton. Grčki arbitar je čini se i ovde oštetio crno-bele.

Na kraju u beogradskom duelu ništa nije rešeno, i ukoliko Partizan u revanšu ponovi ovakvu igru imaće velike šanse za prolaz. Naravno, nadamo se da će za sedam dana u češkoj suđenje biti na evropskom nivou.

 

 

Be the first to comment on "SUDIJSKI KRIMINAL U HUMSKOJ: Partizan zaslužio pobedu, ali su mu je grčki arbitri ukrali!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*