LUDILO NA ENFILDU KAKVA SE RETKO VIĐA: Kejn sa bele tačke u 94. minutu doneo bod Totenhemu!

Liverpul i Totenhem odigrali su nerešeno 2:2 u sjajnom meču 26. kola Premijer lige.

Redsi su dva puta vodili, ali su Pevci oba puta uspeli da stignu prednost. Meč su obeležile i kontroverzne odluke sudijskog tima u samoj završnici utakmice kada su dosuđena dva penala za goste iz Severnog Londona.

Salah je doveo domaćina u vođstvo u 3. minutu posle skandalozne greške Erika Dajera. U nastavku poluvremena Totenhem je imao više loptu u nogama, ali je opasniji bio Liverpul. Milner i Mane su imali dobre šanse, ali nisu uspeli da savladaju Ljorisa. Sparsi su zapretili jedino preko Dembelea, čiji je udarac zaustavio Karijus.

U drugom poluvremenu totalna dominacija Totenhema. Ređale su se šanse pred golom Klopovog tima, a najbolju je propustio Son. Ipak, Sparsi do zasluženog gola stižu u 80. minutu i to na spektakularan način. Karijus je loptu izboksovao pravo na nogu Viktora Vanjame koji je poslao pravi projektil pod prečku Liverpolovog gola za izjednačenje. Totenhem je nastavio da napada, da bi u 87. minutu sudija Dejvid Mos napravio grešku i svirao penal za goste. Kejn je bio u ofsajdu kada je prihvatio loptu, a onda je pao bez kontakta sa golmanom Karijusom. Mos se savetovao sa pomoćnikom, ali svoju odluku nije menjao. Ipak, pravda je pogledala Liverpul. Najbolji strelac Evrope je očajno šutirao u sredinu, a Karijus je bez puno muke odbranio jedanaesterac.

Ova odbrana podigla je Liverpul, koji u 91. minutu posle sjajne minijature Salaha stiže do novog vođstva i činilo se pobede. Ali, nažalost po njih to se nije desilo. Totenhem je napadao, a u šesnaestercu su se u duelu našli Lamela i Van Dajk. Holanđanin je blagim kontaktom oborio Argentinca. Sudija Mos je samo odmahnuo rukom, ali je na nagovor pomoćnika promenio svoju odluku.

Ovoga puta Kejn se nije kockao, izveo je precizno penal i doneo veliki bod Totenhemu i postigao svoj 100. gol u Premijer ligi.

Liverpul je na trećoj poziciji sa 51. osvojenim bodom, a Totenhem je peti sa 49.

Be the first to comment on "LUDILO NA ENFILDU KAKVA SE RETKO VIĐA: Kejn sa bele tačke u 94. minutu doneo bod Totenhemu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*