LUDILO NA AZORSKIM OSTRVIMA: Santa Klara bez pola tima ispustila pobedu u 100. minutu uoči duela sa Partizanom!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Santa Klare odigrali su nerešeno 2:2 sa Moreirenseom na svom terenu u meču 2. kola portugalskog šampionata.

Partizanov naredni rival u kvalifikacijama za LK je i na ovoj utakmici bio žestoko oslabljen zbog koronavirusa, te je u protokolu imao svega 15 fudbalera. Domaćin je tražio odlaganje utakmice, ali Moreirense se nije složio, pa je meč morao da bude odigran.

Činilo se da će Santa Klara stići do lagane pobede. Klub sa Azorskih ostrva poveo je golom Karvalja u 59. minutu igre, a u 76. miinutu gosti su ostali sa igračem manje pošto je Konseisao dobio direktan crveni karton.


Ipak, u 89. minutu Moreirense dobija penal, a koristi ga Jan da donese izjednačenje svom timu.

Tu tek kreće drama. U četvrtom minutu nadoknade sudija svira penal za domaćina, a Karvaljo svojim drugim golom donosi novu prednost Santa Klari.

Sve je išlo ka tome da će domaćin stići do tri boda, a onda se desio hladan tuš za domaće igrače i navijače, Andre Luis u 100. minutu postiže gol i donosi veliki bod Moreirenseu.

Oba tima posle dva kola imaju po jedan osvojen bod.

Pored izgubljena dva boda u samoj završnici, ima još loših vesti za Santa Klaru. Tokom prvog poluvremena povredu je doživeo napadač Koštinja, pa je u nadoknadi prvog dela igre morao da napusti teren. Ostaje da se vidi da li će on biti spreman za mečeve sa crno-belima.

Ekipa Santa Klare protiv Moreirensea nastupila je u sledećem sastavu: Rikardo Fernandeš; Ramos, Silva Afonso, Vilanueva, Mansur; Koštinja, Morita, Enrike; Karvaljo, Linkoln, Silva Kosta. Šansu sa klupe dobili su Alano, Patrik i Rikardinjo.

Portugalci su sa maltene istim timom igrali i protiv Olimpije i sigurno je da će meč protiv Partizana u četvrtak dočekati dosta umorniji nego fudbaleri srpskog velikana.


Be the first to comment on "LUDILO NA AZORSKIM OSTRVIMA: Santa Klara bez pola tima ispustila pobedu u 100. minutu uoči duela sa Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*