TRENER OTKRIO: Santa Klara DESETKOVANA protiv Partizana!

FOTO: FK Partizan

Trener Santa Klare Danijel Ramos izjavio je da njegov tim ima velika očekivanja od revanša u Beogradu.

„Imamo visoka očekivanja, želimo u grupnu fazu takmičenja. U teškoj smo situaciji, a Partizan je veliki klub. Imamo blagu prednost iz prve utakmice, ali očekujem tešku utakmicu u revanšu. Daćemo maksimum i sve od sebe i otići ćemo sa ovog stadiona uzdignute glave bez obzira na rezultat“, rekao je Ramos na konferenciji za novinare u Beogradu.

Santa Klara će u četvrtak gostovati ekipi crno-belih u revanš utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.


Portugalski klub ima prednost 2:1 iz prve utakmice igrane prošle nedelje na Azorskim ostrvima.

Trener gostujućeg tima Danijel Ramos je naveo da je velika prednost Partizana to što će igrati pred velikim brojem svoje publike.

Ramoš je naveo da Santa Klara nije u najboljoj formi i da ima problema sa odsustvom igrača zbog korona virusa, ali da je do sada uspevala odlično da odgovori na izazove, a nada se da će tako biti i sutra.

Trener Santa Klare je rekao da u duelu sa Partizanom neće moći da računa na Hitemasu Moritu, dok je nastup Rui Košte neizvestan.

To znači da će portugalski tim biti žestoko oslabljen u Beogradu, imajući u vidu da neće biti ni Karlosa Žuniora koji je prodat Al Šababu, što znači da strelci oba gola neće biti u konkurenciji za meč u Humskoj 1.


Be the first to comment on "TRENER OTKRIO: Santa Klara DESETKOVANA protiv Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*