BOAĆI: Dupla kruna je naša, Partizan tu ne može ništa!

ricmond-boakye-boaci-crvena-zvezda-red-star

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći prisetio se dolaska u beogradski klub i dodao da još ne zna gde će igrati na proleće.

“Dolazak u Srbiju je bio iznenadan. Menadžer mi je posle meča sa Veronom rekao da imam poziv Zvezde i da moram odmah da idem. Verovao sam mu, znao sam malo o klubu. Samo da je osvojio Kup šampiona i da je u top dva kluba u Srbiji, nisam postavljao dodatna pitanja. Imao sam u januaru i ponudu iz Španije, ali dolazak u Beograd se vrlo brzo pokazao kao najbolji potez u mojoj dosadašnjoj karijeri”, rekao je Boaći u intervjuu za “Večernje Novosti”.

Jedan je od lidera crveno-belih, a za klub iz Ljutice Bogdana postigao je 39 golova, od kojih je dva posebno izdvojio.

“Iskreno, najdraži mi je gol protiv Kelna u Nemačkoj, a odmah iza njega ovaj poslednji, izjednačujući protiv Partizana. On je najemocionalniji zbog radosti koje smo doneli navijačima. Postizao sam mnogo golova, ali biti strelac u derbiju je nešto posebno, a ja sam to osetio na oba stadiona. Ne delim utakmice, svaka ima svoju draž”.

Crveno-beli su izborili plasman na proleće u Evropi, a još uvek se ne zna da li će biti u timu za meč protiv CSKA.

„CSKA je veoma dobar tim, ali Zvezda igra dobro i siguran sam da možemo da prođemo. Čak sam ubeđen da Zvezda može da stigne i do polufinala Lige Evrope. Ukoliko se Crvena zvezda složi sa transferom ja ću otići. Dok se to ne dogodi ja se spremam za nastavak sezone i za borbu za trofeje. Poštujem moj ugovor, ali isto tako spreman sam za sledeći korak u karijeri“.

Za kraj, ističe da je ovo Zvezdina sezona i da njegov najveći rival neće to pokvariti.

“Ovo je Zvezdina sezona, Partizan baš ništa ne može da utiče da ne osvojimo duplu krunu”, rekao je fudbaler Zvezde.

B92

Be the first to comment on "BOAĆI: Dupla kruna je naša, Partizan tu ne može ništa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*