LEONARDO: Više od svega hoću da igram protiv Olimpijakosa, moramo da priuštimo radost navijačima Partizana!

Večernje Novosti prenose eksluzivan intervju sa Leonardom, u kome je otkrio kakav je njegov status u Partizanu, ali i da li će igrati protiv Olimpijakosa.

– Možda je za sve u ovom trenutku najbolje da ne iznosim detalje. Ljudi, pred nama su dve najvažnije utakmice u sezoni, nije momenat da se bavimo mojim statusom, problemima koje imam u relacijama sa klubom. Navijači Partizana žele radost, to je ono što moramo da im priuštimo, rekao je Leonardo.

Brazilac ne krije da postoje njegovi problemi sa statusom u Humskoj.

– Mislim da klub taj problem ne može da reši. Da se ne lažemo, generalno je situacija takva u fudbalu da svako gleda svoje interese, da ne kažem neku težu reč. Ne želim da pravim dodatne probleme bilo kome, fokusiran sam na ono što nas očekuje. A ponoviću ono što sam rekao i posle utakmice protiv Budućnosti. Ukoliko neko bude rekao bilo kakvu laž vezano za moj status, onda ću reći sve, kaže Leonardo.

Na pitanje da li će igrati protiv Olimpijakosa, Leonardo ima jak odgovor.

– Čoveče, pa to se ne dovodi u pitanje. Naravno da želim, razgovaraću sa trenerom, verujem da će sve biti u redu. Ja volim fudbal, on mi je sve u životu. Ne, definitivno nije momenat za priču o mom statusu i odnosu sa klubom. Olimpijakos nas čeka, to je jedino važno. Želeo bih da navijači znaju da nisam ’g….’, negativac i loš čovek kakvim me predstavljaju. Više od svega želim da igram protiv Olimpijakosa, samo zbog tima i naših navijača, završio je Partizanov Brazilac.