OVOGA IMA SAMO U SRBIJI: I Vučić prokomentarisao penal na utakmici Zvezda Vojvodina!

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je penal na utakmici Crvena zvezda – Vojvodina.

Vučić je odgovarao na pitanja novinara, a kada su ga upitali o Vuku Draškoviću, on se osvrnuo i na fudbalsku utakmicu koja je podigla mnogo prašine.

„Mene imaju pravo svi da kritikuju, to je valjda najlakše i najjednostavnije. U ovoj zemlji prvo kaže neko – bio je penal, a ovi kažu – nije bio penal, i da je bio i da nije bio penal, kriv je Vučić“, kaže premijer.

Šta god da je, dodaje, Vučić je namestio s jedne strane da se dodvori jednima, a ovim drugima zato što se zna da navija za njih.

„Kako god okrenete, Vučić je kriv. Šta god da uradite u Srbiji… kiša kada padne večeras biću ja kriv. To je dobro da postoji neko ko je ljudima kriv za sve, dobro je i da sam Vuku Draškovići kriv, dobro je da sam i svima drugima kriv, ali još nisam čuo ozbiljnu argumentaciju“, navodi Vučić.

Podsetimo, duel Zvezde i Vojvodine u subotu podigao je veliku buru zbog kontroverznih odluka sudije Srđana Obradovića. Beogradski crveno-beli savladali su na svom stadionu Novsađaneali je nekoliko situacija išlo njima na ruku. Prvo je levi bek gostiju Nikola Antić dobio direktan crveni karton zbog navodnog psovanja sudije Obradovića, da bi glavni arbitar dosudio penal za domaćina posle sumnjivog starta nad Boaćijem.

Tanjug