RANIJERI: Imam podršku igrača

Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da ima podršku svojih fudbalera, posle navoda medija da je izgubio kontrolu u ekipi.

„Novinari pitaju za igrače, da li su zadovoljni i mogu vam reći da jesu. Zajedno smo, imam puno poverenje u igrače, a i oni u mene. Inače nikada ne odustajemo, ali trenutno, samopouzdanje nam nije na najvišem nivou“, rekao je Ranijeri za Skaj Sports.

Lester je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi, ali se sada bori za opstanak, pošto je posle 24 kola 16. na tabeli i nalazi se na bod od zone ispadanja.

„Važno je zaboraviti. Prošla sezona je bila izvanredna. Sada moramo da se borimo. Mi smo Lester i borimo se“, dodao je italijanski trener.

Lester je u nedelju izgubio na svom terenu od Mančester junajteda sa 0:3 i pretrpeo četvrti uzastopni poraz u prvenstvu, gde je pobedio samo dva puta u poslednjih 15 utakmica.

Lester će u sredu igrati protiv Derbi Kauntija u FA kupu, a četiri dana kasnije u prvenstvu protiv Svonsija koji na 17. mestu takodje ima 21 bod.

Beta