RADONJIĆ: Nismo ovo zaslužili od igrača Partizana!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić govorio je za medije nakon poraza u četvrtoj utakmici finala ABA lige protiv Partizana (112:84).

Naročito se osvrnuo na incident koji je uključivao Uroša Trifunovića koji je nakon pogođene trojke prošao pored Dejana Radonjića i nešto dobacio

„Iskoristiću ovu priliku da pozovem navijače da dođu i bodre nas protiv Partizana. Da budu glasni i korektni. Nikome nije prijatno da se protivnički igrač ponaša onako kako se ponaša. Osećam se jako loše iskren da budem. Saopštio bih našim navijačima da to ne treba da posmatraju na bilo koji način do da nađu i korektno navijaju“, rekao je Radonjić.


Upitan ga da li se neko iz Partizana izvinio.

„Na terenu je prišao Željko i rekao to što je rekao. Uputio izvinjenje. Opet vam kažem, moj osećaj je jako loš pored toga. Mi na terenu niti jednim potezom nismo zaslužili da doživljavamo ovo. Na 25 razlike“, dodao je Radonjić.

Govorio je i o samom meču.

„Pa dobro, 2:2 je posle večerašnjeg duela. Od samog početka utakmice gde smo izgledali zadovoljavajuće i nakon tih nekih minuta apsolutno čvrsta odbrana Partizana nije nam dozvolila da imamo kontrolu. Na kraju su omogućili da nastavak meča bude takav kakav je bio. Čitave sezone smo apostrofirali, ja najviše, značaj da kraj regularnog dela završimo na prvom mestu zbog potencijalnog petog meča i igranja pred domaćom publikom. Izvući ćemo pouke iz ovog meča za naredni, da dobijemo Partizan i osvojimo titulu“, izjavio je trener crveno-belih.

Nije želeo da komentariše suđenje.

„Nikada nisam komentarisao rad suđenja, kakvo god da je. Ja to nikad nisam komentarisao, mislim da je malo… Provokativno. Najblaže rečeno“, smatra Radonjić.

Tim sa Malog Kalemegdana je primio veliki broj poena na ovom meču.

„Mi smo u odbrani bili slabi, mekani, sa slabom koncentracijom. Izgubili smo kontrolu u napadu što je dovelo da toga da iz jednog pređemo u totalno drugačiji način igre. Sigurno da je prednost na osnovu toga lako analizirati. Što se tiče broja poena, sigurno da je to plod dobrog napada i procenata šuta. Treba videti i izvući pouke, napraviti analizu jer će nam biti jako važno u pokušaju da pobedimo Partizan. Poštujem ih i ne bih se bavio prognozama“, zaključio je Radonjić.

Naredni i odlučujući meč finala ABA lige se igra u ponedeljak od 20 časova.

 


Be the first to comment on "RADONJIĆ: Nismo ovo zaslužili od igrača Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*