DŽIKIĆ: MZT nije isti onaj tim koji smo pobedili u prvom delu ABA lige

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da njegovi košarkaši ne smeju da potcene MZT i istakao velike probleme sa sastavom pred subotnju utakmicu.

– U svakom slučaju, ne smemo nijednog momenta da ih potcenimo, naročito ako se uzme u obzir naše zdravstveno stanje. Dan pred utakmicu imamo samo 10 seniora na raspolaganju. U taj broj računam i Novicu Veličkovića koji je tek počeo da trenira – rekao je Džikić za klupski sajt.

Partizan će u subotu dočekati MZT Skoplje u 15. kolu Jadranske lige.

– Gosti nisu onaj tim koji smo pobedili u prvom delu lige. Od tada je promenjeno nekoliko trenera, više igrača je došlo i otišlo. Praktično igramo prvi put protiv ovog njihovog sastava. Poznato je da imaju problema sa povredama, ne znamo u kom sastavu se doći u Beograd, ali je sigurno da imaju spoljnu liniju koja mora da se poštuje, kao i njihov startni centarski par – kazao je Džikić.

Plejmejker Partizana Vilijam Hečer rekao da će crno-beli ponovo pokušati da zaborave na probleme i pruže svoj maksimum.

– Znamo da nas čeka teška utakmica, da će MZT dati sve od sebe i da će sigurno želeti da odigra mnogo bolje nego u prvom delu sezone. Mi imamo određenih problema, ali kada počne utakmica, trudićemo se da ne razmišljamo o tome već isključivo o dešavanjima na terenu – rekao je Hečer.

Utakmica će se igrati u subotu od 19.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Ulaznice će koštati od 300 dinara za tribine, a 500 za parter.

Beta