ILIEV: Veliko interesovanje vlada za naše igrače!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da „vlada veliko interesovanje“ za nekoliko fudbalera tog tima, kao i da od finansijskih ponuda zavisi koliko će igrača otići iz kluba u ovom prelaznom roku.

– Vlada veliko interesovanje za mnogo naših igrača. Odlazaka mora da bude, a klub će izvagati, u zavisnosti od veličine ponude, koliko će biti dovoljno da se zatvori finansijska konstrukcija do leta. Možda će jedna biti dovoljna, a možda dve veće. Biće i odlazaka igrača koji nisu toliko finansijski atraktivni, ali su značajni za budžet kluba ili onih kojima je vreme došlo da karijeru nastave u inostranstvu – rekao je Iliev agenciji Beta.

Mediji su prethodnih dana nagađali da će prvi otići Alen Stevanović, ali Iliev nije hteo da priča o detaljima.

– Ne samo za njega, ozbiljno interesovanje vlada za pet-šest naših igrača. Ozbiljno interesovanje sa više strana. Stalno ponavljam da me to kao sportskog diretkora čini jako srećnim. Vrednost svih naših igrača je uvećana višestruko od prošlog januara. To je zbog naših rezultata i igre. Jednostavno, nije ostalo nezapaženo da smo u poslednjih 17 utakmica pobedili 15 puta i dva puta igrali nerešeno, a i u tim nerešenim utakmicama smo bili dominantni i zaslužili smo da slavimo – dodao je Iliev.

Sportski direktor Partizana nije hteo da kaže za koje igrače vlada najveće interesovanje.

– Mi kao klub nećemo davati nikakve izjave koje mogu da utiču na jednu ili drugu stranu. Jednostavno, kad sve bude blizu realizacije ili čak kada se zvanično završi, onda ćemo govoriti, kako je bilo i do sada – zaključio je Iliev.

Partizan je danas u Beogradu promovisao kalendar za narednu godinu i tom prilikom su se funkcioneri crno-belih družili sa medijima.

Beta