LIGA KUP: Junajtedova osveta sa kamatom Vest Hemu, Soton izbacio Tobdžije (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda nisu uspeli da pobede Vest Hem za vikend u okviru Premijer lige, ali su zato večeras u četvtfinalu Liga kupa timu Slavena Bilića vratili sa kamatom. Murinjovi momci slavili su sa ubedljivih 4:1.

Junajted je tokom cele utakmice dominirao, i potpuno je zasluženo došao do plasmana u polufinale. Ibrahimović je već u 2. minutu, na asistenciju Mktarijana, doneo prednost Crvenim đavolima. Do kraja poluvremena Flečer je uspeo da poravna na 1:1.

Klub sa Old Traforda je u nastavku utakmice napunio mrežu londonskog rivala. Sve je krenulo u 48. minutu. Mktarijan je upisao još jednu asistenciju, a gol je postigao Entoni Marsijal. Francuz je u 62. minutu svojim drugim pogodkom na meču povisio na 3:1. Konačnih 4:1 postavio je u poslednjim sekundima utakmice Zlatan Ibrahimović.

Pored ove utakmice večeras je na programu bio još jedan meč. Sautempton je napravio iznenađenje slavivši na Emirejtsu protiv Arsenala sa 2:0. Strelci za Soton bili su Klasi i Bertrand u prvom poluvremenu.