DVA TAJ-BREKA ZA NOVU POBEDU: Đoković preko „prevaranta“ Raonića do polufinala

Srpski teniser Novak Djoković pobedio je večeras Kanadjanina Miloša Raonića sa 7:6, 7:6 u drugom kolu završnog mastersa u Lonodnu i tako obezbedio plasman u polufinale.

Djoković je upisao drugu pobedu u Grupi „Ivan Lendl“, a u narednom kolu očekuje ga duel sa Gaelom Monfisom iz Francuske.

Na početku prvog seta, u prvom i trećem gemu, Raonić je imao brejk prilike ali je Djoković uspeo da se odbrani i sačuva svoj servis. Obojica tenisera su, potom, bila sigurna na svoj servis, pa je prvi set rešen u taj-brejku. Djoković je taj deo igre dobio sa 8:6, pa je posle nešto više od sat vremena igre poveo sa 1:0.

Djoković je u drugom setu u dva navrata imao prednost brejka, ali je Raonić uspeo da preokrene rezultat da bi 12. gemu propustio set loptu.

I o pobedniku drugog seta odlučivao je taj-brejk i ponovo je Djoković bio bolji 7:5.

Beta

4 Comments on "DVA TAJ-BREKA ZA NOVU POBEDU: Đoković preko „prevaranta“ Raonića do polufinala"

  1. Zasto verujete sve sto pise u nasim novinama ??? Pa i da je rekao to sto su mu pripisali to je njegov licni stav !! On nikada nije ni bio naklonjen Noletu , ali i to je njegova stvar !!!

  2. milkica | 16/11/2016 at 10:42 |

    Idemo dalje šampione, a mali Raonić neka razmišlja (AKO TAKVI MOZGOVI UOPŠTE RAZMIŠLJAJU) zašto ga je osveta odmah stigla.

  3. stanko | 16/11/2016 at 15:49 |

    o raoniču bi trebalo da razmišlja i teniska federacija to je očito izmišljena povreda protiv mareja. ako se radi o nameštanju mečeva ovo je bio očigledan dokaz. no nole je ipak njemu očitao bukvicu.

  4. bilo je ocigledno da Marej preko britanskih medija i nekoga ko im to sugerise sa vrha precutno tolerise rezisere- uklanjanja Djokovica sa vrha u njegovu korist. Sa logicnog stnovista to je razumljivo i ljudski.Nismo svi sveci i svako ima svoje slabosti i svoje ambicije.Ako je u tome ucestvovao i Raonic-sigurno da je procenio da mu to dugorocno ide u korist.I to je shvatljivo.Ono sto nije shvatljivo, jeste cinjenica da glavni kreaotri ove prljave igre i dalje zaziru od NOVAKA..Uveren sam da ce se prljava igra nastaviti, jer je to britanski specijalitet u mnogim oblastima politike i medija.Neka se zato Novak bori koliko ga srpski inat motivise, ali je valjda do sada shvatio, da je svet totalno zarazen virusom pokvarenosti od cega nije postedjen ni sport u celini.Srbinu je sudjeno carstvo nebesko,jer je ovo zemljsko lako kvarljiva kategorija.

Comments are closed.