IZLEČENE EVROPSKE RANE: Zvezda slavila u Lučanima, dva gola Vijeire (VIDEO)

Fudbaleri Crvene Zvezde brzo su se oporavili posle eliminacije od Ludogoreca, pošto su u okviru trećeg kola Super lige slavili na gostovanju Mladosti u Lučanima sa 4:2.

Crveno-beli su poveli već u 2. minut prego Uga Vijeire, ali su domaćini samo 17 minuta kasnije preko Jovanovića pravnali rezultat. Ekipa Grofa Božovića je do poluvremena došča do prednosti od 3:1. Prvo je mrežu Mladosti pogodio Rendulić u 21. minutu, a onda je i Vijeira postigao svoj drugi gol deset minuta kasnije.

Na startu drugog dela Jovanović svojim drugim golom vraća Mladost u igru, ali ta nada nije dugo trajala. Sjajni Marko Poletanović je postigao novi gol u dresu Zvezde, i to kakav, za ispostaviće se konačnih 4:2.

Grof Božović je promešao karte u ovoj utakmici, u protokolu nije bilo Kange i Ruiza, a na klupi su ostali Katai i Donald, dok je Petković zamenio Cvetkovića. Plavšić je zaigrao od samog starta, a stigao je da upiše i asistenciju.

Evo i sastava Zvezde na ovom meču.

Kahriman – Petković, Rendulić, Fibel, Ristić – Le Talek (od 72. Donald), Poletanović, Plavšić, Ruiz, Mouče (od 70. Kataji) – Vijeira (od 78.Sikimić).

FOTO: crvenazvezdafk.com