KONAČNO: Pepe Imaz objasnio odnos koji ima sa Novakom!

Pepe Imaz je u poslednjih nekoliko nedelja bio tema medija širom sveta.

Mnogi su pisali o njegovom odnosu sa Đokovićem, i nazivali ga čak i njegovim „guruom“.

Španac je za tamošnje novinare pokušao da pojasni kakav je njegov odnos sa Novakom.

– Najbolje kod Novaka je to što on voli i želi da radi na unutrašnjem napretku, što je moj posao evo već tri godine. I mogu reći da se sve bolje oseća. Jer ako ostvarite veliku pobedu, uspeh, a to ne osetite kao pozitivnu emociju u sebi, onda nešto nije u redu. Ljudi jure za uspehom pošto misle da će tako biti srećni. A sreća dolazi iznutra i to je ono na čemu se fokusiram u radu sa Novakom, izjavio je Imaz.

Za Pepea nije od prevelike važnosti to što je Novak ispustio ogromnu prednost i završio sezonu na drugom mestu, iza Endija Mareja.

– To je sve obična priča o brojevima i on je to prirodno prihvatio. On je neko kome je to u prirodi, zato je iskreno čestitao Endiju. Život se nastavio i nakon tog poraza i mogu vam samo preneti sliku iz njegove svlačionice gde su ga sačekali supruga Jelena i sin Stefan, kome je poželeo laku noć. Zaista sam srećan što sam prisustvovao takvom momentu porodične ljubavi, čiste prirodnosti. Naravno, Novak će nastaviti da igra tenis i daće sve od sebe, ali uz novi pristup“, poručio je Imaz, prepoznatljiv po svojoj filozofiji “ljubav i mir, završio je Imaz.