KAPITEN OTKRIO: Urošević objasnio „sukob“ sa navijačima

FOTO: FK Partizan

Burno je bilo posle novog kiksa.

Fudbaleri Partizana remizirali su na svom stadionu protiv Radničkog iz Kragujevca sa 1:1 u meču 23. kola Superlige Srbije.

Meč se igrao u ponedeljak, 27. februara, te nisu svi navijači mogli da dođu na utakmicu, ali oni koji su bili prisutni izrazili su svoje nezadovoljstvo.

Kapiten crno-belih Slobodan Urošević je nakon završetka meča došao do istočne tribine, gde je ušao u verbalni okršaj sa okupljenim navijačima u Humskoj, a sada je i otkrio šta se zapravo desilo.

„Navijači su u tom trenutku tražili da dođe cela ekipa. Oni su bili već u svlačionici, ja sam otišao do njih. Jedna moja upitna rečenica je označena kao konflikt, snimak postoji i to je dovoljno da se vidi da nikakve svađe nije bilo“, rekao je Urošević.

Crno-beli će u 24. kolu Superlige Srbije igrati protiv Crvene zvezde u 169. večitom derbiju, u petak od 19 časova.


„Nova utakmica, novo dokazivanje. Čujem da ne dolazi derbi u dobrom trenutku, ali ja mislim da je pravi trenutak da pokažemo karakter, da izađemo iz krize. Ako ovaj period za nama nije dovoljna motivacija, onda ne znam kakav govor može da pomogne. To je dovoljan motiv“, zaključio je Urošević.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "KAPITEN OTKRIO: Urošević objasnio „sukob“ sa navijačima"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*