ISTORIJSKO OLIMPIJSKO ZLATO DELFINA: Srbija poslale Hrvate na dno bazena!

VATERPOLISTI SRBIJE NOVI SU OLIMPIJSKI ŠAMPIONI.

Delfini su u finalu deklasirali Hrvatsku sa

Od početka meča smo vodili, i do samog kraja nismo ispuštali prednost. Mandić je bio nezaustavljiv za Hrvate, a Mitrović je kako samo on zna zaključao svoju mrežu. Pokušavali su Hrvati sve, selektor im je stalno vršio pritisak na sudije, ali uzalud. Naleteli su na nepobedivog protivnika, na SRBIJU. Prvo poluvreme Srbija je rešila u svoju korist sa 6:3. Ni u drugom poluvremenu nismo popuštali, odbrana je i dalje bila na nivou, a u napadu su najbolji vaterpolisti na svetu iz svakakvih situacija davali golove. Na trenutke je izgledalo da naši momci igraju egzibicioni meč. Menjao je golmana Tucak, a onda je usledila šrauba Nikića. Četvrta četvrtina prošla je bez ikakvih problema, protivnici su uspeli samo da ublaže poraz na kraju, a SRBIJA JE POSTALA OLIMPIJSKI ŠAMPION.

Ako ikoga zanima, najefikasniji bio je Mandić sa 4 postignuta gola.

Drugo zlato u Riju za našu zemlju. Delfini su sada vladari svega, Svetske lige, Evropskog prvenstva, Svetskog prvenstva, Olimpijskih igara.

SLAVI SRBIJO SVOJE ŠAMPIONE, KOJI TE NIKADA NISU IZNEVERILI. ŽIVELI SRPSKI DELFINI, PREDVOĐENI GOSPODINOM DEJANOM SAVIĆEM.