BRUTALNO POJAČANJE NA MARAKANI: Zvezda DOGOVORILA dolazak igrača vrednog nekoliko miliona evra!

Posle nekoliko dana šuškanja u medijima, deluje da je saga oko dolaska sjajnog desnog beka u Crvenu zvezdu gotova. Kako prenosi „TyC Sports“, najtrofejniji srpski klub je postigao dogovor sa Aleksom Vigom, desnim bekom River Plejta, pa će Argentinac stići u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa koji će iznositi 2.600.000 evra.

Trenutno je u toku razmena dokumenata između Crvene zvezde i Rivera, a ukoliko se u narednih par dana ne desi nešto nepredviđeno, Vigo će sledeće nedelje doći u Beograd gde će obaviti lekarske preglede, a zatim postati novi fudbaler crveno-belih.

Za Viga su se interesovale i argentinske ekipe Atletiko Taljares i Atletiko Tukuman, kao i bugarski Ludogorec, koji je bio najveći rival Zvezdi. Ipak, srpski tim je bio brži, pa je uspeo da situaciju reši u svoju korist.

 


Vigo je prošle sezone odigrao 42 utakmice na pozajmici u Independijenteu, koji je imao opciju otkupa igrača za 2.500.000 dolara i 50 odsto od naredne prodaje, ali je na kraju nije iskoristio.

Nakon toga mu je Martin Demikelis, trener Rivera, saopštio da je slobodan u potrazi nove sredine, ali ona na kraju nije dugo potrajala.

Epilog situacije je da je Crvena zvezda konačno dobila igrača na poziciji desnog beka, koja je već nekoliko godina problematična za Zvezdu. Nekoliko igrača se okušalo na toj poziciji, ali je osim Marka Gobeljića, jedino Strahinja Eraković na duže staze igrao uz desnu aut liniju, što je slabilo centralni deo Zvezdine odbrane.

 


Be the first to comment on "BRUTALNO POJAČANJE NA MARAKANI: Zvezda DOGOVORILA dolazak igrača vrednog nekoliko miliona evra!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*